2013. augusztus 6., kedd

Ne baszakodj a bloggerrel!

"A legszebb öröm a káröröm. Abban nincs semmi vegyes érzés..."
Volt nevelőtanáromtól az idézet, de még mindig időtálló.
 
Történt, hogy nagyon kiszúrt velem a Samsung, sorozatban kétszer. Az első alkalommal egy hónapot, a második alkalommal két hetet vártam a méregdrága, prémium telefonomra. A részletekért érdemes elolvasni az erről írt cikkemet itt:
 
Miután mindez megtörtént, volt alkalmam a Samsung magyarországi főfőmarketingesének is elmesélni a dolgot, aki csak tárogatta a kezeit, vonogatta a vállát. Arra a mondatomra pedig, hogy a következő telefonom nem Samsung lesz, mindössze annyit mondott, hogy akkor nem az lesz.
Le vagyok én tojva.
 
Ennyit az előzményekről, ugorjunk a jelenbe. A mai reggelen egy G+ hozzászóláshoz szerettem volna betenni a Samsung Prémium Szolgáltatás linkjét és mit látok? Íme a keresés eredménye:
A képre kattintva előjön nagyobban is. Szóval, aki ma Magyarországon rákeres arra, hogy "Samsung Prémium Szolgáltatás", az az első helyen, egyes böngészőkben a második helyen találja az írásomat.
(Szerkesztve: közben többen jelezték, hogy nekik hátrébb van, így azt mondom szerényen, hogy a top tízben azért benne vagyok. Ez se semmi ám...)
 
És győz az igazság.
 
Mert a marketing duma mögött az van, amit én leírtam és jelenleg mindenki elolvashatja, aki rákeres a dologra. Nincs benne túlzás, ezek a tények.
A tények pedig makacs dolgok, Pelikán elvtárs!
 
Na, ezért nem illik baszakodni az újságíróval, bloggerrel. Mert az internet így működik...
 
A Samsung egyébként semmit nem reagált az írásomra sem nekem, sem a főszerkesztőnek és az ügy érdekében annyit "tettek", hogy a weboldalról levették az "egy napon belül" ígéretet és helyette jelenleg az "előre egyeztetett időpontban" szerepel.
Nesze!
Az előre egyeztetett időpont mi is? Amikor az ember javítást kér, akkor "2-3 napon belül visszahívjuk" ígéretet kap. Jó mi? Még azt sem tudják, hogy 2, vagy 3?
Tehát nem az a megoldás, hogy felveszünk még egy embert, vagy kettőt, hanem lerontjuk a szolgáltatást.
Gratulálok!
Csak így tovább!

4 megjegyzés:

 1. Azt hittem a cím olvasásakor hogy a Google Blogger szolgáltatására gondolsz... aztán hamar rájöttem hogy áhh... :)

  VálaszTörlés
 2. Nekem 3 hete egy napon belül háznál javították, és ajándék fóliát is kaptam.

  VálaszTörlés
 3. Mindig a legújabbat kell megvenni és akkor nem romlik el. Tapasztalat (ez Nokiára nem vonatkozik :))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ez volt a legújabb és nagyjából egy hónappal korábban volt meg nekem, mint a magyarországi megjelenés...

   Törlés