2016. november 11., péntek

Jean Michel Jarre koncert magyar módra - avagy ülj le paraszt!

Jegyet vásárolni a megjelenés napján, hogy jó helyről nézhesd és hallgathasd végig a koncertet: 12.900, forint/fő. Póló a helyszínen, hogy legyen emléked: 7500/fő forint.
A csalódás, amikor a koncert felét nem látod, mert az ülőkoncert ellenére eléd állnak a parasztok: leírhatatlan. Minden másra ott a MasterCard...

Az alábbiakban változtatás nélkül közlöm a koncertszervezőnek, a Broadway Jegyirodának küldött levelemet (a csillagok közötti rész):

********************************************

Tisztelt Hölgyem/Uram!
A tegnapi Jean Michel Jarre koncerten történtek miatt ezúton követelem vissza a jegyeim árának felét!
Idokolás:
A jegyeket 2016.03.22-én vásároltam. Azért ilyen korán, mert jó helyről szerettük volna végignézni a koncertet.
A koncertre 2 darab ÜLŐJEGYET vásároltam, a 005. szektor C sor 12-13. helyére.
Azért ide, mert a KIADOTT TÁJÉKOZTATÓ SZERINT azt láttam, hogy ez a szektor első sora és az előtte lévő szektorig több méter szabad hely van.
Az elhelyezési vázlat szerint azt is láttam, hogy ez a hely van PONTOSAN OLYAN TÁVOLSÁGRA, ahonnan a koncert a LEGJOBBAN ÉLVEZHETŐ.
A megvásárolt jegyek majdnem középre is szóltak.
Amikor elkezdődött a koncert, a várakozásaink be is teljesültek és a koncert FELÉIG tökéletes körülmények között élvezhettük azt az élményt, amit Jean Michel Jarre koncertjein immáron ÉVTIZEDEK ÓTA élvezünk.
A koncert közepén viszont A HÁTSÓ SOROKBÓL AZ EMBEREK MEGINDULTAK ELŐRE, ÉS ELÉNK ÁLLTAK!
Innentől kezdve a koncertből egy percet sem élveztünk, mert egyrészt nem láttunk semmit, másrészt az elénk POFÁTLANKODÓKKAL VESZEKEDTÜNK, hogy üljenek vissza a helyükre.
Természetesen eredménytelenül.
Ekkor a rendezvény biztonságáért felelős Walton Security egyik embere haladt el előttünk, akit megkértünk, hogy intézkedjen és ültesse vissza az elénk pofátlankodókat.
A hölgy nem kissé arrogáns válasza az volt, hogy EZ IS A SHOW RÉSZE, azaz az emberek ha akarnak, felállhatnak és előremehetnek.
Így aztán ő semmit nem tehet. Javasolja, hogy álljunk fel és menjünk mi is előre.
DE MI ÜLŐKONCERTRE VÁSÁROLTUNK JEGYET, a jegyvásárláskor SEHOL SEM VOLT FELTÜNTETVE, hogy a nem olcsón és extrém korán megvásárolt jegyeink SEMMIT NEM ÉRNEK, mert elénk fog állni néhány száz tuskó, akik természetesen a mi jegyeink árának a töredékéért vették a maguk jegyét.
Úgy gondolom, hogy ha egy ilyen lehetőség van egy koncerten, akkor biztosítani kell a színpad előtt egy dühöngőt (küzdőteret), ahová a dühöngeni és küzdeni vágyók előremehetnek.
Részemről ebben semmi kivetnivalót nem látok, érezzék jól magukat!
DE NEM A MI KÁRUNKRA ÉS NEM ÚGY, HOGY KÖZBEN MI A KONCERTBŐL SEMMIT NEM LÁTUNK, MERT KONKRÉTAN A SOROK KÖZÖTT ÁLL TÖBB SZÁZ EMBER ÉS KITAKARJA A KILÁTÁST ÉS A HANGZÁST IS!!!!
Itt jegyzem meg, hogy csak a vérmérsékletünknek köszönhető, hogy nem lett verekedés a dologból. Elég nehéz ugyanis elviselni azt, hogy az ember képébe röhög pár hülyegyerek és kioktatnak, hogy "Ha nem tetszik állj fel és menj előre te is!"
Az inkorrekt magatartásuk ellenére én próbálok korrekt maradni és mivel a koncert felét élveztem, csak a jegyek árának azt a részét követelem vissza, amikor az önök hibájából a koncert élvezhetetlenné vált.
Kérem tehát, hogy a számlámra a két jegy árának felét, 12.900,- azaz tizenkétezer-kilencszáz forintot visszautalni szíveskedjenek!
Számlaszámom:
*******-*******-********
A jegyek azonosító számai:
00********BRDWY
00********BRDWY
Amennyiben ezt nem teszik meg, egyrészt a sajtónyilvánossághoz fogok fordulni (újságíró múltamból kifolyólag van némi ismeretségem erre-arra), másrészt Önöktől jegyet EBBEN AZ ÉLETBEN TÖBBET NEM FOGOK VÁSÁROLNI, az önök által szervezett rendezvényeket nem fogom látogatni.
Ezt nem szeretném, mert én számos élménytől esnék el, önök pedig pár százezer forinttól éves szinten.
Bízva abban, hogy belátják a helyzet fonák voltát és megértik indokaimat, várom kedvező elbírálásukat és a visszatérített pénzt.
Ha úgy érzik, hogy a kellemetlenségekért valamilyen kárpótlást ezen felül fel kívánnak ajánlani, állok elébe!
Tisztelettel:
Molnár-Soós Sándor István

*********************************************

Kíváncsi vagyok a fejleményekre

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése