2014. január 6., hétfő

Samsung Galaxy Note III merülés

Egy barátom megvette a Galaxy Note III-ast és nagyon boldog volt vele. 30 órákat (minimum) bírt úgy is, hogy nagyon sokat volt nyomkodva és a kijelző is ment 6-8 órákat. 

Aztán egyszer csak elkezdett 8-10 óra alatt lemerülni.

Peti csinált képernyőmentéseket is, ezeket elküldte nekem. Íme a levele, képekkel:

Így működött két hétig. Teljes lemerítés 34 óra üzemidő alatt, amiből 6:41 a kijelző használat. Az utolsó képen látható, hogy IndexService nincs is a listában.Ezt követően, két hét után most egy napot sem bír ki és megjelent az IndexService:Egy fórumban találtam ezt a szöveget: 
Nézd meg a futó alkalmazásokat. Az aksinál meg lehet. Ha az index service aktiv akkor lődd ki, nem lesz baj. Nekem detto ez volt. Az a progi felel a fájlok sorbarendezéséért. Minden újrainditás után tedd meg. Nekem a rövid aksiidő mellett a hátlap is meleg volt. AZ index service nélkül tudni kell a 36-48 órát használatfüggően. És ne tarts sok pdf fájlt vagy doksit a memkarin.

De én nem tudom kilőni. A kényszerleállítás gomb inaktív. Gondolom rootolni kell hozzá:Tehát nem jött semmi frissítés, egyszer csak elkezdett ez az IndexService dolgozni a háttérben és azóta van gáz.

Mit lehet ilyenkor tenni?
(Én mondjuk tudom a választ: nem kell Samsungot venni, de ez már nem megoldás neki.)

Szóval?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése