2010. április 7., szerda

Direkt indirekt

Kár volt megdícsérni az OTP-t...
Anno azon háborogtam, hogy nem lehet online utalni, merthogy az utalás nem megy el, csak másnap. Itt elolvasható. Aztán némileg megnyugodva vettem tudomásul, hogy mintha elmennének az utalások munkaidő után meg hétvégén is.
Erre ma mit kell megéljek? Nos, a bankkártyámon van egy limit, mint ahogyan gondolom mindenkinek. Ez a limit azt határozza meg, hogy egy nap mennyi pénzt vehet fel az ember az autómatából. Jól jön ez, ha elveszne a kártya... De mi van, ha ez ember szeretne valamit készpénzzel kifizetni és ezért többet kellene kivennie?
Nos, a limitet meg lehet növelni. Az elmaradottabb módszer az, hogy bemegyek egy OTP fiókba, és megkérem Mariska nénit, hogy növelje meg a limitemet.
A másik, szerintem 2010-hez méltó megoldás, hogy az embernek van lehetősége online bejelentkezni az OTP weboldalára a saját profiljával és ott menövelni a limitet online. Van is ilyen menüpont. Így a számítógépen az ember felnyomja a limitet, majd lemegy az autómatához és kiveszi az összeget.
ASZITTED???!!!???
Majd holnap. Ugyanis a kva rendszer nem AZONNAL hajtja végre a műveletet, hanem majd éjfélkor vagy mittomén.
Így 2010 ide, elektronikus csomag oda, direkt szolgáltatás amoda, az ember bemegy Mariska nénihez a legközelebbi OTP-be és kiveszi a pénzt.
Kérdem én, akkor MIÉRT HÍVJÁK DIREKTNEK, MEG ONLINE-NAK???

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése